Värvikas eramu Rakveres

Teet Reier 07. mai 2007, 00:00

Müügikuulutuse piltidelt vaatab vastu maja nagu tükike rõõmsavärvilist kooki. Eriti ümbritsevate hallide silikaatmajade taustal.

Värvirõõmu ja kujundeid jagub koguni aia teekattesse ning ümmargustesse lilleklumpidesse, mis on oma ainese saanud ilmselt salapärastest, otsekui ufodele viitavatest märkidest keset Ameerika viljapõlde.

Rohked erisugused pinnakatted ja värvioonid maja fassaadil jätavad mulje peremehest, kes on igal aastal majale ühe tüki juurde ehitanud, markeerides selle ainulaadsust uutmoodi kuju ja värviga. Valikust ei puudu ümarad ega kandilised vormid, rääkimata roosadest, rohelistest, hallidest ja sinistest toonidest.

Kogu see värvikirevus jätkub hoone sisemuses. Nii et uued omanikud ilmselt hallides või pastelsetes toonides päevade üle oma uues kodus kurta ei saa. Iseasi, kas selline kunstiteos ka kiirelt kaubaks läheb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing