Uudised

ÄP 09. mai 2007, 00:00

Juunis mängib Linnateater oma Lavaaugus uut suveetendust "Ronk". Näidendi autor on 18. sajandi Veneetsias elanud terava sulega kirjanik Carlo Gozzi, kelle käe alt on tulnud ka Eestis menukalt mängitud "Armastus kolme apelsini vastu". "Ronga" lavastab Elmo Nüganen (fotol), kes lubab vaatajatele mängulist lõbusat muinasjuttu, mis ei muutu lihtsaks laadapalaganiks. Siiski ei puudu näidendis imed ja intriigid ega Veneetsia olustiku hulka kuuluvad maskid ja vembud ega ka siirad tunded. Nagu muinasjutule kohane, on siingi oodata õnnelikku lõppu.

Osades Argo Aadli, Alo Kõrve, Indrek Ojari, Elisabet Tamm jt Linnateatris armsaks saanud näitlejad.

Suvi on tutvumiste aeg ja vastrenoveeritud Vene Teatris saab vaadata muusikali "Tutvumiskuulutus", mis räägib läbi huumoriprisma ajalehte pandud tutvumiskuulutustest. Muidugi käivad sellega kaasas tutvumisteenustest, kiir- ja pimekohtingutest puntrasse läinud suhted. Seega nalja saab tõenäoliselt palju ja armastusega polevat sellel midagi pistmist. Muusikali lavastab Mait Malmsten Eesti Draamateatrist (fotol).

Mängivad Anne Veesaar, Lauri Liiv, Nele-Liis Vaiksoo, Bert Pringi, Susan Lilleväli, Janek Joost, JZ Belle jt. Muusikali saab vaadata juunis, juulis ja augustis Tallinnas Vene Teatris ning Pärnu teatris Endla.

Koos oma publikuga muutub ka legendaarne kohvik Moskva järjest soliidsemaks. Aprilli lõpust muutus esimese korruse kohvik lobby-baariks. Teisel korrusel on nüüd aga elegantne restoran, kus pakutakse gurmaanlikke maitsenaudinguid. Kui varem oli esimesel ja teisel korrusel ühine menüü, siis nüüd ehitati esimesele korrusele oma köök. Plaanis on lobby-baari kööki kaua lahti hoida, nädalavahetustel peaks seal süüa saama kella neljani hommikul.

Rõhk on värsketel ja kergetel toitudel, aga soovi korral saab tellida ka toekama prae. Alumisele korrusele tuleb ka suurepärane kokteilivalik.

City Plaza ärihoone kolmandale ja neljandale korrusele planeeritud luksuslik päevaspaa GO City SPA lubab oma kodulehel avada veel enne suve algust. Tegemist saab olema eksklusiivse terviseklubiga edukale linnainimesele, kes tahab lõõgastuda kvaliteetses keskkonnas südalinnas. City SPA avamist on oodatud pikisilmi, paraku on see venima jäänud.

Nende koduleht www.cityspa.ee on juba ammu valmis ja annab silmad ette nii mõnelegi juba aastaid tegutsenud spaale ja ilusalongile.

Selle aasta kõige romantilisem kontsert toimub tõenäoliselt Riias. 28. mail annab Ladina-Ameerika tuntumaid lauljaid

Julio Iglesias seal kontserdi oma maailmaturnee raames.

Julio Iglesiast peeti 70-80ndatel Ladina-Ameerika kuulsamaiks lauljaks, kes on müünud üle 100 miljoni albumi üle maailma.

Iglesiase laulud on õrnad ja lüürilised, mille kuulamine ei nõua üleliigset pingutust. Need laulud sobivad hästi romantilisse suveõhtusse. Lisaks lubavad korraldajad ka visuaalseid efekte ja tuleetendust ning muidugi tipptasemel muusikuid, saatelauljaid ja tantsijaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing