Emadepäeval ainult head soovid

Christel Karits 11. mai 2007, 00:00

Lavastaja Üllar Saaremäe ütles, et sel aastal on Elioni emadepäevakontserdi "Kingi emale üks kena päev" sõnumiks head soovid, mida edastavad rahvale päeva juhid ETV lastesaatest "Tomi juures" tuntud Maria Soomets ja Karol Kuntsel.

Laulavad Tõnis Mägi, ETV lastekoor, Anu ja Triinu Taul. Ele Kõre ja Kristjan Kasearu esitavad palu muusikalist "Romeo ja Julia". Nooremad kontserdile tulijad saavad kaasa elada Supernovale ja Submission Crew' breiktantsijatele.

Muusika nautimisele lisaks on Raekoja platsil ka lasteala.

"Turvalisusele pöörame sel aastal samuti varasemast enam tähelepanu, kaasates lisaturvatöötajaid," ütles Elioni meediasuhete juht Anu Vahtra-Hellat. "Arvame siiski, et pühapäeva pärastlõuna toob vanalinna just neid inimesi, kes soovivad oma perega head eesti muusikat kuulates meelt lahutada, mitte meelt avaldada."

Juba kaheksandat korda toimuval Elioni heategevuslikul emadepäevakontserdil saab seekord toetada Lääne-Tallinna keskhaigla nakkuskeskuse lasteosakonna protseduuritoa sisustuse ja aparatuuri kaasajastamist.

Pärnu inimesed võivad osa saada emadepäevale pühendatud kontserdist "Sulle ma laulan" Pärnu kontserdimajas. Esinevad üle-eestiline poistekoor Kalev, üle-eestiline neidudekoor Leelo, Šiauliai lastekoor Juventos, neidudekoor Argentum Vox, Toomas Volli laululapsed Laura Junson, Kaisa Lillepuu, Anette Vetik ja Oliver Timmusk. Kontserdi seob tervikuks Carmen Mikiver.

Tartus toimub suur perekontsert "Kevade värvid" 12. mail Vanemuise kontserdimajas. Esinevad Maire Eliste laulustuudio lapsed, kes tutvustavad ühtlasi ka oma uut CDd "Kevade värvid". Saadavad Eesti noorte sümfooniaorkester Jüri-Ruut Kanguri dirigeerimisel ja Jaak Jürissoni ansambel. Kontserdi esimeses osas kõlavad kevade- ja emadepäeva laulud, teises osas sarmikad prantsuse šansoonid ja särav ameerika kuldajastu muusika.

Saku Suurhallis on emadepäev sportliku väljanägemisega. Esinevad eri spordialade tipud ja tuntud Eesti muusikud.

Lavastus kajastab inimese olemust läbi aegade - Aadamast ja Eevast kuni tänapäevani. Etendusele lisavad värvi Norra Kuningliku Kaardiväe marssivad muusikud, kes on maailmakuulsad oma rividrilli ja relva-show'ga. Kaasa teevad iluvõimlemise maailmameister Janika Mölder koos laulva korvpalluri Rauno Pehka ja tšellomängija Aare Tammesaluga. Aadama rollis kulturist Ott Kiivikas ja Evat kehastab Miss Valentine 2006 Liis Teemusk. Võimlemisvaibale astuvad veel Tanel Tein, Jaak Mae, Raul Olle ja Valmo Kriisa koos võimlejatest tütardega, samuti Monika Tuvi koos tantsutrupiga Dance Act.

Etenduse lavastajad on Tuulika Mölder ja Kersti Kull. Teksti loeb Vanemuise näitleja Aivar Tommingas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing