Korterid neli tundi odavmüügis

Kadi Heinsalu 20. juuli 2007, 00:00

Odavmüüki oli pandud 11 korterit Taludevahe 112, 114, 116a kortermajades ja kaks ridaelamuboksi Kauri tee 10a. Müüja on Artig Kinnisvara. Peamiselt on müügis kolme- ja neljatoalised korterid, mis on valmis, kuid seisma jäänud.

Kõige suurema allahindluse ehk 439 000 krooni saab kolmetoaliselt kolmanda korruse korterilt Taludevahe 116a, mis muidu maksaks 2,2 miljonit krooni, kuid eile pärastlõunal maksis 1,76 miljonit krooni. Müügis oli kolm 1,6 miljoni kroonist kolmetoalist korterit, mis muudel päevadel maksaksid 1,9 miljonit krooni.

Ridaelamubokside hinda oli lastud 350 000 krooni ehk 2,5 miljoni krooni peale.

Artig Kinnisvara turundusjuht Anu Põld rääkis pool tundi enne odavmüügi algust, et firma loodab kliendipäeval kõik need korterid maha müüa, sest nädalase reklaamiaja jooksul on huvi olnud väga suur ja juba on ka broneeringuid tehtud.

Tegemist on teistest korteritest kehvema vaatega korteritega, näiteks puudub merevaade või avaneb vaade naabermajale. Muidu on need majad valmis ja elanikud sees, rääkis ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing