Klubid meelitavad uute trennide ja soodustustega

Signe Sillasoo 24. august 2007, 00:00

Suvelõpu sooduspakkumised võimaldavad kuni septembri lõpuni liituda paljude spordiklubidega soodsamalt.Peagi avab huvilistele uksed ka Rannamõisa teel asuv Arigato spordiklubi, kus võib harrastada moodsaid võitluskunste, eri tantsustiile, võimlemist, džuudot, jalgpalli ja palju muud põnevat. 26. augustist pakub Tallinnas asuv Arctic Sport Club pärast suviseid remonditöid soovijatele taas treenimisvõimalust. Suve keskpaigast on ajutiselt suletud spordiklubi Flexer.

Mitmes spordikeskuses, näiteks Arigatos ja Kalev SPAs, toimuvad augusti lõpus ja septembri alguses tervisepäevad ja testtreeningud, millel osalemine on huvilistele tunduvalt soodsam. Sügise tulekuga on muudatusi ka klubide tegevuses.

Treeningprogrammidele tuleb sügisel taas lisa. Uusi treeningpakette pakub septembrist näiteks Reval Sport, maratontreeninguga alustab Zelluloosi spordiklubi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing