Uudised

ÄP 12. september 2007, 00:00

Tallinna vanalinn on juurde saanud uue lõunasöögikoha. WW Passaaži all uksed avanud uus söögikoht on eriline selle poolest, et tegemist on kobarrestoraniga, mis moodustub Itaalia kööki pakkuvast restoranist Il Patio ja ameerikapärasest T.G.I. Fridayst. Viimase koha võiksid endale meelde jätta kõik lapsevanemad. Kobarrestorani brändid jagavad asukohta ja kööki, loomulikult on neil ka sama omanik ja juhtkond, aga pakuvad siiski täiesti iselaadi menüüd ja õhkkonda.

Saku uus Dlight Beer + Caffein Drink on tootjate sõnul segu lahjast õllest ning kofeiiniga karastusjoogist. Pudel avaneb lihtsalt sõrmuskorgist, avajat kaasas kandma ei pea. Lõhn on sünteetiline, meenutades vitamiini- või spordijooke. Ka maitse meenutab esialgu energiajooke, siis lööb välja kerge karamell, järelmaitsena tuleb aga esile õllemaik.

Teine Saku uudistoode Strongbow' siider ei ole nii ekstreemse maitsega. Natuke eksitavalt mõjub ainult see, et jook on pandud õllepudelisse.

Hea uudis Montoni brändi austajale - Sinu lemmikpoest saab nüüd rõivastele lisaks ka jalavarje. Ja mitte mingeid igavalt halle susse, vaid trendikaid, ilma ninata, metalliktooni, lakknahast või sametist platvormtallaga king-saapaid! Sellistes jalavarjudes kontorisse kõpsutades peaks kolleegide tähelepanu olema küll garanteeritud.

Tallinna Kaubamajast tasub sel sügisel otsida kahte uut brändi. Austria firma Airfield pakub innovaatiliste lõigete ja disainiga luksuslikke ja kvaliteetseid rõivaid.

Rolf Schulte karusnahast rõivaste müügiga alustas Kaubamaja juba eelmisel hooajal, aga sellest sügisest on valik märksa laiem.

Tegemist on sajandivanuse perefirmaga, mis on spetsialiseerunud just karusnahatoodetele. Nende hitte on oma lehekülgedel esitlenud ka Vogue, Elle jt.

Club von Überblingen Tallinnas asub südalinna melust pisut eemal, kunagise Polümeeri tehase ümberehitatud tootmissaalis. Betoonseinad kombinatsioonis klaaslühtritega mõjuvad päris õdusalt.

Klubi suur eelis on, et selles on ruumi ja õhku. 3 eri tasandit, kaks rõdu ja neli baari 1355 ruutmeetril peaksid tegema olemise talutavaks ka trügimist, suitsu- ja higihaisu vihkaval klubifoobikul. Eriti hästi peaks sobima klubi aga eliiditeadlikule house'i armastavale über-inimesele.

Äsja avas Tallinna piiril Rannamõisa teel uksed uus spordiklubi Arigato. Tähtis koht selles klubis on idamaiste võitluskunstide õpetamisel. Spordiklubi juht on tuntud judoka Indrek Pertelson ning pärast qigong'i, t'ai chi, dOuudo või aikido treeningut võib lõõgastuda Yasuragis - Jaapani kuumade saunade ja vannide kompleksis. Spordiklubi nimi Arigato tähendab jaapani keeles "tänan". Klubi ümber kujundatakse jaapani stiilis aed.

Kes aga erilist tõmmet idamaiste treeningstiilide poole ei tunne, võivad spordiklubis õppida näiteks mitmesuguseid tantse, nagu seltskonna- ja võistlustants, moderntants ja eri rahvatantse, moderntantsu, salsat jpm.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing