Algab konkurss 'Aasta logistikategu 2007'

Tanel Raig 25. september 2007, 00:00

Viimasel neljal aastal on suure auhinna pälvinud Lextrans/ Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport ja Schenker.

Konkursile on osalema oodatud kõiki Eesti logistikaprofessionaale. Palume saata oma aasta logistikateo lühitutvustus, vastates järgmisele küsimusele: "Milline oli 2006/2007. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?"

Aasta logistikateo maksimaalselt 100 sõnast koosnevat tutvustust ootame hiljemalt 15. oktoobriks 2007 e-posti aadressil tanel.raig@aripaev.ee või sensei@sensei.ee

Kõigi kandideerivate Logistikategude seast valivad žüriiliikmed välja 10 finalisti. Žürii on viieliikmeline, see koosneb kahest Äripäeva logistikaajakirjanikust ning kolmest tunnustatud logistikajuhist. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade Logistika ning Transport ja Logistika vahendusel. Samuti saab nende kohta lugeda Äripäeva veebiversioonis.

Finaliste hindavad hääletamise teel nii žürii kui ka Eesti logistikaavalikkus. Sealjuures on žürii ja avalikkuse hinnangute osakaal 50-50. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing