Telehooaeg on alanud hoogsalt

Christel Karits 28. september 2007, 00:00

Telesaadete avalikel salvestustel käimine on mujal maailmas juba aastaid arvestatav vaba aja veetmise liik. Sel hooajal saab ka pisut edevam ja aktiivsem eestlane end järjest rohkem telekaamera ees otse sündmuste keskele sättida.

Lisaks eelmistest aastatest tuntud harivatele meelelahutussaadetele "Kes tahab saada miljonäriks" ja "Võta või jäta" on sellest sügisest eetris "Haara mikker", "Talendijaht", "Eesti vs Jõekalda". Kõigis neis on võimalus kas ise otse tulle tormata või oma lähedastele kaasa elada. Ja kõiki neid võiks tinglikult nimetada ka peresündmuseks.

Kui tahta aga kas või korra lihtsalt teletegemise köögipoolele piiluda, oleks vast kõige parem valik homme Kanal 2 eetrisse jõudev "Jumal tänatud, et sa siin oled!" ning tuleval pühapäeval taasalustav "Tantsud tähtedega". Viimane viis mäletatavasti Kanal 2e vaatajanumbrid hoobilt taevasse.

Muidugi tuleb telesalvestusele minnes arvestada, et kõik ei suju nii õlitatult, kui ekraanilt paistab, seda ka otselülituse puhul (teatavasti on ettenähtud reklaamipausid), ja et aega kulub tunduvalt rohkem, kui muidu teatris käies.

Samuti tuleb publikul alluda niinimetatud publikutaltsutajale ja arvestada, et ennastki võib hiljem suures plaanis teleekraanil nägusid tegemas näha. Kui lisatingimused sobivad, tasub ära proovida.

Pärast on hea võrrelda, kuivõrd telemaailm reaalsega kattub.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing