EASi juhatuse esimees Viljar Jaamu astub tagasi

ÄP 02. oktoober 2007, 00:00

"Andsin täna nõukogu esimehele Üllar Jaaksoole oma soovist teada. Mulle on tehtud pakkumine ning otsustasin selle vastu võtta, alustan uuel ametikohal uuel aastal. EASi juhi kohalt soovin lahkuda veel enne aasta lõppu. Täpsem ajakava selgub õige pea, kui oleme planeerinud asjade üleandmise koostöös nõukogu esimehega," sõnas Jaamu eile. "EAS on viimastel aastatel jõudsalt arenenud ning pööranud end järjest enam näoga klientide ja partnerite suunas. Tunnen, et nüüd on paras aeg teatepulk uuele juhile üle anda," lisas Jaamu.

Jaaksoo sõnul peab nõukogu nüüd uut juhti otsima hakkama. "Olen aru saanud, et lahkumine uuele tööle on Viljari kindel soov ja arvestame sellega. Viljari panusega on EAS saanud veelgi tugevamaks, majas on töökas õhkkond ning usun, et juhi vahetus tuleb sujuv," ütles Jaaksoo.

Jaaksoo ütles aripaev.ee-le, et Jaamu ei avalikustanud talle oma uut töökohta.

"Nii nagu teates kirjas on, nii asi ka oli," vastas Jaaksoo küsimusele, kas initsiatiiv EASist lahkuda tuli Jaamult või nõukogult. Ta lisas, et Jaamu teatas reedel, et soovib temaga rääkida ning kohtumine lepiti kokku esmaspäevaks. "Täna ma siis kuulsingi esimest korda tema soovist," ütles Jaaksoo eile.

EASi nõukogu tuleb esimehe sõnul erakorraliselt kokku 15. oktoobril ning seal arutatakse uue juhi konkursi tingimusi ja seejärel kuulutatakse välja uue juhi leidmise konkurss.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing