Ühenda vaimne ja füüsiline tegevus

Riho Paramonov 09. oktoober 2007, 00:00

Head kaheosalist seminariruumi saab kasutada Al Mare Bowlingus. Olemas on vajalik tehniline aparatuur, interneti püsiühendus ja vajalikul hulgal parkimiskohti. Vaimu aitab värskena hoida bowling'u võimalus. Juurde pakutakse toitlustamist ja kohvipause. Saali rentimisel sõltub hind hommikusest ja õhtusest ajast, nädalavahetus on kallim.

Kui seminarikülastajatele peaks meeldima uisutamine, siis Jeti jäähallis saavad väiksemad rühmad seminariks kasutada sauna eesruumi. Pärast üritust saab mängida curling'ut või uisutada. Päeva lõpetab saun.

"Tallinna botaanikaaias, kus on väga head tingimused seminariks, korraldatakse ruumirentijaile soodushinnaga ekskursioone või kutsutakse huvipakkuval teemal rääkima lektor," selgitas botaanikaaia müügiosakonna juhataja Tiina Müürisepp.

"Pärast ametlikku osa on mõeldav ka pokaal veini palmide all või piknik meie välisterritooriumil. Kui ilm võimaldab, toimuvad kohvipausid õues," lisab Müürsepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing