Algas optsioonide müük Uuesalu elamurajoonis

ÄP 22. oktoober 2007, 00:00

Alates eelmisest nädalast on võimalik soetada Uuesalu elurajooni ridaelamu (Kitse tee 3) optsioone, mis võimaldavad kindlaksmääratud hinnaga lunastada korteriomand kolme aasta jooksul, teatas Pindi Kinnisvara pressiteate vahendusel.

"Kuna IBE Estonia ja Pindi Kinnisvara eesmärk on pakkuda inimestele tänases turusituatsioonis paindlikumaid ja vastuvõetavamaid lahendusi, siis usume, et optsioonide müük vähendab riski klientidel soetada endale sobilik kodu juba täna," sõnas IBE Estonia juhatuse liige Ülle Kullör.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing