Seminarid ja konverentsid: detsember

ÄP 26. november 2007, 00:00

 • 04.12
 • Reval Hotel Central
 • Teemad: Seminarile on oodatud kõik, kelle tööpäev sisaldab kõnelusi suurtele või väikestele gruppidele ja kes soovivad parandada oma võimekust eneseväljenduse valdkonnas.
 • Esinejad: Aune Past, Past ja Partnerid Suhtekorralduse juht; Karin London, Mainori Kõrgkooli rakenduspsühholoogia õppejõud; Peeter Marvet, Tehnokratt; Katrin Aava, Tallinna Ülikooli üld- ja rakenduslingvistika õppetooli kommunikatsioonieriala lektor ja raamatu "Kõnekunst" autor.
 • Hind: 2690 krooni
 • www.tallinnakonverentsid.ee
 • 04.12
 • Reval Hotell Olümpia
 • Teemad: Seminaril antakse ideid ja pakutakse lahendusi, kuidas kujundada toimivat palgapoliitikat; teiste ettevõtete näidetest saada praktilisi kogemusi, millised on alternatiivsed võimalused inimeste motiveerimiseks. Sihtgrupiks on ettevõtete juhid, personalitöötajad, kes tegelevad igapäevaste palgaküsimustega.
 • Hind: 3490 krooni
 • www.aripaev.ee/seminar
 • 06.12
 • Reval Hotel Olümpia
 • Teemad: Valdkonna arengusuunad ning investeerimine. E-Tervis — tänane seis ning arengusuunad, seminaril räägitakse ka haiglate investeeringutest.
 • Esinejad: Madis Tiik, SA E-Tervis juhatuse liige; Peeter Ross, Ida-Tallinna Keskhaigla arendusjuht; Heidi Gil, sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhataja.
 • Hind: 2792 krooni
 • www.aripaev.ee/seminar
 • 13.12
 • Tallink SPA Hotell
 • Teemad: Kinnisvaraturul on toimunud olulised muutused. Seminaril räägitakse kinnisvara hindamist mõjutavatest teguritest ja seadusesätetest. Samuti selgitatakse, milliseid ettevõtte majandustegevuse näitajaid jälgivad väärtpaberiinvestorid.
 • Esinejad: Rita Ilison, Audentese Ülikooli rahvusvahelise auditi ja finantsarvestuse õppetooli juhataja; Tõnu Luts, Arco Vara hindamis- ja nõustamisosakonna juht; Margus Tinno, Arco Vara vanemnõustaja; Urmas Riiel, ASi Kawe Kapital fondijuht.
 • Hind: 3500 krooni
 • www.kontaktkonverentsid.ee
 • 13.12
 • Reval Hotel Central
 • Teemad: Võlaõigusseaduse kohaldumine töösuhetes, palga kajastamine töölepingus, palgamäär, tööandjapoolsed lisatasud, aktuaalsed lahendid kohtupraktikas, milles käsitletakse võlaõigusseaduse üldosa regulatsiooni kohaldamist töösuhetele ning palgaga seotud vaidlusi.
 • Esinejad: Gaabriel Tavits, Dr.iur, Tartu Ülikooli Eraõiguse instituudi dotsent; vandeadvokaat Heli Raidve, Heli Raidve Tööõigusabi juhataja ja jurist; Tarmo Pilv, Advokaadibüroo Aivar Pilv vandeadvokaat
 • Hind: 2690 krooni
 • www.tallinnakonverentsid.ee
 • 13.12
 • Radisson SAS Hotel
 • Teemad: Seminaril anname praktilise ülevaate aastaaruande koostamisest ja levinud vigadest. Käsitleme teemasid, mida on vaja teada rahavoogude aruande koostamisel. Samas räägime ka 2009. aasta tulumaksuprobleemist ja võimalikest lahendustest.
 • Esinejad: Audiitorbüroo Toomas Villems tegevdirektor Toomas Villems, Deloitte Audit Eesti ASi partner Veiko Hintsov, BDO Eesti ASi juhtiv maksukonsultant Urmas Võimre, OÜ Rimess juhatuse esimees Mati Nõmmiste
 • Hind: 2792 krooni
 • www.aripaev.ee/seminar

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing