ÄP fototoimetus • 25. november 2007 kell 22:00

Seminarid ja konverentsid: detsember

04.12Reval Hotel CentralTeemad: Seminarile on oodatud kõik, kelle tööpäev sisaldab kõnelusi suurtele või väikestele gruppidele ja kes soovivad parandada oma võimekust eneseväljenduse valdkonnas.Esinejad: Aune Past, Past ja Partnerid Suhtekorralduse juht; Karin London, Mainori Kõrgkooli rakenduspsühholoogia õppejõud; Peeter Marvet, Tehnokratt; Katrin Aava, Tallinna Ülikooli üld- ja rakenduslingvistika õppetooli kommunikatsioonieriala lektor ja raamatu "Kõnekunst" autor.Hind: 2690 krooniwww.tallinnakonverentsid.ee

04.12Reval Hotell OlümpiaTeemad: Seminaril antakse ideid ja pakutakse lahendusi, kuidas kujundada toimivat palgapoliitikat; teiste ettevõtete näidetest saada praktilisi kogemusi, millised on alternatiivsed võimalused inimeste motiveerimiseks. Sihtgrupiks on ettevõtete juhid, personalitöötajad, kes tegelevad igapäevaste palgaküsimustega.Hind: 3490 krooniwww.aripaev.ee/seminar

06.12Reval Hotel OlümpiaTeemad: Valdkonna arengusuunad ning investeerimine. E-Tervis — tänane seis ning arengusuunad, seminaril räägitakse ka haiglate investeeringutest.Esinejad: Madis Tiik, SA E-Tervis juhatuse liige; Peeter Ross, Ida-Tallinna Keskhaigla arendusjuht; Heidi Gil, sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhataja.Hind: 2792 krooniwww.aripaev.ee/seminar

13.12Tallink SPA HotellTeemad: Kinnisvaraturul on toimunud olulised muutused. Seminaril räägitakse kinnisvara hindamist mõjutavatest teguritest ja seadusesätetest. Samuti selgitatakse, milliseid ettevõtte majandustegevuse näitajaid jälgivad väärtpaberiinvestorid.Esinejad: Rita Ilison, Audentese Ülikooli rahvusvahelise auditi ja finantsarvestuse õppetooli juhataja; Tõnu Luts, Arco Vara hindamis- ja nõustamisosakonna juht; Margus Tinno, Arco Vara vanemnõustaja; Urmas Riiel, ASi Kawe Kapital fondijuht.Hind: 3500 krooniwww.kontaktkonverentsid.ee

13.12Reval Hotel CentralTeemad: Võlaõigusseaduse kohaldumine töösuhetes, palga kajastamine töölepingus, palgamäär, tööandjapoolsed lisatasud, aktuaalsed lahendid kohtupraktikas, milles käsitletakse võlaõigusseaduse üldosa regulatsiooni kohaldamist töösuhetele ning palgaga seotud vaidlusi.Esinejad: Gaabriel Tavits, Dr.iur, Tartu Ülikooli Eraõiguse instituudi dotsent; vandeadvokaat Heli Raidve, Heli Raidve Tööõigusabi juhataja ja jurist; Tarmo Pilv, Advokaadibüroo Aivar Pilv vandeadvokaatHind: 2690 krooniwww.tallinnakonverentsid.ee

13.12Radisson SAS HotelTeemad: Seminaril anname praktilise ülevaate aastaaruande koostamisest ja levinud vigadest. Käsitleme teemasid, mida on vaja teada rahavoogude aruande koostamisel. Samas räägime ka 2009. aasta tulumaksuprobleemist ja võimalikest lahendustest.Esinejad: Audiitorbüroo Toomas Villems tegevdirektor Toomas Villems, Deloitte Audit Eesti ASi partner Veiko Hintsov, BDO Eesti ASi juhtiv maksukonsultant Urmas Võimre, OÜ Rimess juhatuse esimees Mati NõmmisteHind: 2792 krooniwww.aripaev.ee/seminar

Autor: ÄP

Hetkel kuum