ÄP fototoimetus • 27. november 2007 kell 22:00

Üks küsimus: Kas käisite kroone eurodeks vahetamas?

Oleg Ossinovski, transiidiärimees

Mina ei ole kroone eurodeks vahetanud. Ka minu tuttavad ei läinud ajakirjanduses tekkinud paanikaga kaasa. Mina ei usu krooni devalveerimisse.

Mihhail Stalnuhhin, Narva linnavolikogu esimees

Hiljuti lugesin ühe rahvusvahelise majandusteadlase artiklit, kus oli kirjutatud, et kui rahandusministeerium üks kord eitab devalveerimise võimalikkust, tasub uskuda, kui ta teeb seda teist korda, tuleb hakata kahtlema, kolmandal korral tuleb hakata vahetama kroone eurodeks. Kui ebapatriootiliselt see ka ei kõlaks, kui mul oleks mingeid sääste, oleks ma juba kõik eurodesse vahetanud.

Igor Savenkov, Onistari omanik

Vaatasin üleeile "Aktuaalset kaamerat", kuulasin Eesti poliitikute arvamusi ning kordan, et mina isiklikult krooni devalveerimisse ei usu. Meil on majandusega kõik korras.

Autor: ÄP

Hetkel kuum