Üks küsimus: Kas käisite kroone eurodeks vahetamas?

ÄP 28. november 2007, 00:00

Oleg Ossinovski, transiidiärimees
Mina ei ole kroone eurodeks vahetanud. Ka minu tuttavad ei läinud ajakirjanduses tekkinud paanikaga kaasa. Mina ei usu krooni devalveerimisse.

Mihhail Stalnuhhin, Narva linnavolikogu esimees
Hiljuti lugesin ühe rahvusvahelise majandusteadlase artiklit, kus oli kirjutatud, et kui rahandusministeerium üks kord eitab devalveerimise võimalikkust, tasub uskuda, kui ta teeb seda teist korda, tuleb hakata kahtlema, kolmandal korral tuleb hakata vahetama kroone eurodeks. Kui ebapatriootiliselt see ka ei kõlaks, kui mul oleks mingeid sääste, oleks ma juba kõik eurodesse vahetanud.

Igor Savenkov, Onistari omanik
Vaatasin üleeile "Aktuaalset kaamerat", kuulasin Eesti poliitikute arvamusi ning kordan, et mina isiklikult krooni devalveerimisse ei usu. Meil on majandusega kõik korras.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing