Kogu lugu absoluutsest tipust

Lennart Beat 14. detsember 2007, 00:00

Muidugi oli esmaspäevane LZ live tähtis ja kui kontserte tulebki veel, on see ikkagi umbes sama kui esimese Rock Summeri juubeliks samad nimed kokku ajada. Arno Tali teadis ammu - me pole enam need, kes olime.

Ei laval, ei rahva seas. Kui neid üldse näha, siis palun näiteks Madison Square Gardenis ajal, mil "The Song Remains The Same" üles võeti. Ka see anti äsja suuremas mahus välja ja on iga senti väärt, nagu ka kogumik "Mothership".

Sihitud neile, kelleni aegade mõjukamaid bände mis iganes põhjustel jõudnud pole.

Just täna resoneerivad nad täiuslikult kõigele, mis on rokis peale neid juhtunud. Pole raskemuusika bändi, kes ilma nende mõjudeta sündinud oleks.

Nooremad põlvkonnad on Zeppelinist enda teadmata läbi immutatud ja ise olen üks neist, kellele vanema venna muusikamaitse vundamendi ladus. Juba pakend on nii aukartustäratavalt kaunis, et pidin pärast kile eemaldamist veel kaks ööpäeva ootama, mil kuulata söandasin. (Taas)leidsin kõik, mis mind ca 30 aastat muusika juurde tõmmanud on.

Üks sõna - kirg. LZ on absoluutne muusika.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing