Ootusärevuseta uus lõi ajas tagasi

Lennart Beat 18. jaanuar 2008, 00:00

No on alles aasta - isegi kahe lähema kuu väljaannete list ei pane midagi ärevuses ootama. Parima ülevaate uutest plaatidest leidsin muide amazon.co.uk lahtrist Hot Pre-Releases. Ja ega see 2007 lõpp ka kvaliteedist üle ei kobrutanud. HU? Absoluutselt ikka veel ainuke laul, mis mind arusaadavas moodsas keeles kõnetab ning konkurentsi on pakkunud, on Snoop Doggi "Sensual Seduction". Täpsemalt - selle remiksid, mis oleks nagu kümme aastat vanad ning täiesti ebamehelikud. Briti number üks singel sel nädalal oli samas Basshunteri "Now You`re Gone", mille rootsikeelne versioon on ammu siinsete klubide häirivamaid põrandatäitjaid.

90ndad nagu ei tahakski lõppeda. Seda sümboolsem on Alice In Chainsi "Dirt" aastast 1992, mille möödunud nädalal sõber Sveni juurest leidsin (kontrollin alati plaadivalikut, kui küla peale satun). Tollal oli grunge ja sellega seonduv just plahvatanud, kuid nende teisest albumist sain alles eile 2008. aasta suurima ning painavama elamuse. Peaaegu viimasel minutil, sest ilma personaalsete raputusteta on teile raske üldse midagi soovitada. Õpetlik juhtum - inspiratsioon tuli unustatud möödunust, ootamatult ja otsimata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing