Messiuudised

ÄP 01. veebruar 2008, 00:00

Rahvusvahelisel turismimessil "Tourest" on tänavu lisaks veel üks hall - "Puhka Eestis", mis saab teoks koos Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Turismiarenduskeskusega.

Siseturismi ala on messil olemas juba mitu aastat, kuid esmakordselt on sellele eraldatud oma messihall.

EASi arenduskonsultandi Juhan Anupõllu sõnul on Turismiarenduskeskus ostnud messil 1200 m2 pinna, kus on esindatud kõik maakonnad ja lisaks Tallinn, kokku eksponente ligi 180.

Kasv on võrreldes mullusega ligi viiendik. "Puhka Eestis" halli oodatakse kõiki eestimaalasi, nii eesti kui vene keelt kõnelevaid, kes sooviksid oma vaba aega veeta Eestis reisides ja leida uusi paiku ning huvitavaid elamusi, kirjeldas Anupõld.

7.-9. märtsil toimuval mootorrattamessil "Elumoto 2008" luuakse eraldi müügigalerii kasutatud kaherattalistele. "Oodatud on kõik motosõidukid - nii peened kui ka enam kasutatud ja odavamad. Tagasi ei saada kedagi, müüki võib tuua ka mopeedi. Kauneid rattaid on meil messihallis vaadata niigi piisavalt," kinnitas messi projektijuht Tuuli Laud.

Ratta müükitoomine maksab 900 krooni, portaali biker.ee kasutajale 500 krooni. Pakett sisaldab lisaks ka kahte kutset messile. Müügigalerii ehitatakse Saku Suurhalli taha eraldi telki, mis on messihalliga ühendatud koridoriga. Samas telgis pakutakse müüa motovarustust, mis on kokku kogutud messidelt üle maailma.

Messile oodatakse 15-17 tuhat külastajat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing