Signe Sillasoo • 31. jaanuar 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Spordiklubides ohtralt uusi treeningvõimalusi

Aasta algusest on uusi treeningvõimalusi näiteks spordiklubide Reval Sport, Arctic Sport Club, Tropic, MV Spordiklubi ja Tervisex treeningkavades. Sportimisvõimaluste nimekiri pikenes ka vee- ja tervisekeskustes Kalev Spa, Tervise Paradiis ning Viimsi Spa.

"Veekeskuse tänavustes plaanides on kindlasti püsikliendiprogrammi edasiarendamine. Treeningutel plaanime järjest suuremat tähelepanu pöörata 35aastastele ja vanematele inimeste," lausus OÜ Tervise Paradiis turundusjuht Meelis Sedrik. Kavva lisanduvad tema sõnul uued venitustreeningud, jooga ning mitmed muud vanemale eale sobilikud treeningstiilid.

Tartu spordiklubi Tropicu esindaja Rica Varuli kinnitusel alustasid nemad aasta algusest personaaltreeneri teenuse pakkumisega. "Samuti algavad veebruarist bodybalance'i treeningud ning strippaeroobika, mis on väga tantsuline ja põhineb mõnevõrra väljakutsuvamatel liigutustel, kui tavaline aeroobika."

Coral Clubis hakkab veebruarist klubi esindaja Erkki Torni selgitusel tööle uus broneerimissüsteem, mis klientide elu tunduvalt mugavamaks peaks tegema. "Tenniseharrastajaile annab uus süsteem võimaluse broneerida väljakuid terveks hooajaks," mainis ta. Samuti avas klubi hiljuti tervisekeskuse, kus võimalik nautida erinevaid lõõgastavaid protseduure. Aasta jooksul lisandub ka mitmeid meditsiiniteenuseid.

2008. aastal on oodata mitmetes spordiklubides ligi 10%-list hinnatõusu.

Alates jaanuarist tuleb 2007. aastaga võrreldes tasuda 10% kõrgemat hinda spordiklubis Tervisex. Hindu korrigeeris samavõrra ka Kalev Spa.

Üldisest elukalliduse tõusust tingituna võib spordiklubide hinnakirjades kerkida teenuste hind aasta jooksul 10% võrra ka näiteks Reval Spordis ja MV Spordiklubis.

"Sel hooajal hinnatõusu kindlasti oodata ei ole, kui, siis alles alates septembrist," sõnas MV Spordiklubi tegevjuht Andi Tubin napisõnaliselt. Rohkem, kui 10%-list hinnatõusu kindlasti karta pole.

Ka Status Clubi esindaja Anvar Armi selgitusel võib hinnatõus nende klubis lähitulevikus aset leida. "Jaanuaris 2008 võime öelda, et hinnatõusu plaanis pole.

Samas oleme meiegi mõjutatud Eesti muutuvast majanduskliimast, mistõttu välistada me seda ei saa. Loodame, et seda pole vaja ette võtta," lausus ta.

Muudatused maksesüsteemis on alates veebruarist ka Coral Clubis.

Positiivne uudis on aga kõigile Tartu spordiklubi Tropicu külastajatele, kelle jaoks muutus hinnasüsteem ja tasumine hulga odavamaks. "Sellest aastast kadus meie spordiklubis kaardisüsteem, mistõttu alanesid hinnad 10% ja maksesüsteem muutus külastajatele kindlasti hulga paindlikumaks," mainis spordiklubi esindaja Rica Varul.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt