Anne Oja • 18. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Assar Jõepera pühendub fotograafiale 100protsendiliselt

"Me müüsime Fotoluksi Assar Jõeperale," vastas Lillepea küsimusele Fotoluksi hiljutiste aktsiatehingute kohta.

"Tema (Jõepera - toim.) oli ka enne 50% ulatuses aktsionär. Tehingu summa ja tingimused on saladuses," lisas Lillepea. Müügist saadud raha on hetkel SLP käsutuses ja firma omanikud mõtlevad, mis ja millal sellega ette võtta.

"Sellega seoses on SLP likviidsus hea," ütles Lillepea.

Vaatamata osaluse müügile jäi Lillepea edasi Fotoluksi nõukokku. "Mul jäi nii Fotoluksist kui ka Assarist väga positiivne arvamus. Selles valguses on mõistetav, et olen ka edaspidi Fotoluksi nõukogus Assarit aitamas," selgitas ta.

Fotoluksi juhataja Assar Jõepera ütles aktsiatehingu kommentaariks, et firma kavatseb tööd jätkata samas vaimus mis varemgi.

"Minul ei ole rohkemat kommenteerida kui seda, et firma äritegevuse fookus keskendub jätkuvalt 100% fotograafiale," ütles Jõepera, "uute teenuste pakkumine, brändikorvi suurendamine ning jaemüügivõrgu laiendamine käib ettevõtte igapäevase tegevusega käsikäes."

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt