Seminarihooaeg algab

Signe Sillasoo 22. veebruar 2008, 00:00

Pärnu kontserdimajas laupäeval Eesti vabariigi 90. sünnipäevale pühendatud konverentsi Noorte Vabariik eesmärk on arutada koos aktiivsete kooliõpilastega rahvuse, kultuuri ja kodumaa teemadel. Üritusel saavad sõna ka Toomas Hendrik Ilves, Linnar Viik ja Jarek Kasar.

Veebruari viimane nädal ja märts on täis mitmeid ettevõtlus- ja juhtimisalaseid seminare. Lisaks Aieseci õppesarja "Klapid eest" üritustele toimub 29. veebruarist 2. märtsini keskkonnateemaline noortekonverents Talveakadeemia ning alustab ka Hansapanga ja Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) eestvedamisel korraldatav seminarisari, kus sõna saavad panga juhtivtöötajad Robert Kitt, Jan Andresoo, Helo Meigas ja mitmed teised.

Seminaride eestvedaja Heiki Beresi sõnul on ürituste eesmärk anda loengutes õpitud teoreetiliste teadmiste kõrval noortele ka rohkem elulist infot juhtimise, karjääriplaneerimise ja investeerimise kohta, mida praegu vajaka jääb. "Üritused on suunatud peamiselt TTÜ tudengitele, kuid kindlasti ei ole keelatud tulla ka teiste koolide üliõpilastel," sõnab Beres.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing