GT-Ri hinnaks saab Eestis 1,26 miljonit krooni

ÄP 07. märts 2008, 00:00

Nissan avaldas Genfis oma uue GT-R superauto hinnad. Euroopas algavad GT-Ri tarned 2009. aasta märtsis, kuid valitud edasimüüjad võtavad tellimusi koos 5000 euro suuruste ettemaksetega vastu juba selle aasta 2. aprillist.

Alates 4. aprillist saavad kliendid autosid tellida aadressil www.gtrnissan.com.

Eestis maksab GT-R ligikaudu 1,26 miljonit krooni ning sõidukite eeltellimusi saab samuti esitada alates 4. aprillist aadressil www.gtrnissan.com. Ettetellimisel peab tasuma 5000 euro suuruse deposiidi. GT-Ri kompetentsikeskus Baltimaades asub Lätis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing