Üks küsimus: Mis küsimusi peaks Tallinn eelkõige lahendama?

ÄP 12. märts 2008, 00:00

Tiit Männiksaar, ASi Siemens juhatuse liige
Rohkem peaks tähelepanu pöörama ühistranspordi väljatöötamisele. Ajalehed on palju kirjutanud kiirtrammidest ja kergrongidest, kuid midagi ei ole juhtunud. Praegu ei toimi ühistransport Tallinnas nii hästi, et inimesed linnavalituse üleskutsega kasutada rohkem ühistransporti kaasa läheksid. Linnavalitsus peaks tegelema ka teede korrashoiu probleemiga, kuid see ei ole prioriteet number üks.

Irina Morozova, endine Elioni juhatuse liige
Mind häirib kõige rohkem see, et igale vabale meetrile peab kindlasti maja ehitama. Linn võiks selle eest ikka natukene rohkem hoolitseda, et Tallinn jäädavalt oma nägu ei kaotaks. Sõidan palju ringi ja teede korrashoiu üle nuriseda ei saa.

Sven Mitt, Rahva Raamatu müügi- ja logistikadirektor
Linnal tuleks rohkem tähelepanu pöörata linnatänavate koristamisele ja remondile. Tallinna suurimad probleemid on augud teedes ja tolmused tänavad.

Tallinnas on ka haljastusest puudus. Teiste riikide linnades on rõhutud pigem majade kõrgusele kui laiusele. Meie majad kerkivad nii laiusesse kui ka kõrgusesse ning see oleks väga kurb, kui ühel hetkel Tallinnas päike enam tänavatele ei paistaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing