Statoil investeerib teenindusjaamadesse

ÄP 28. märts 2008, 00:00

Statoili teenindusjaamade tankimisalad ja poed saavad 2009. aasta lõpuks uue väljanägemise. Möödunud aastal alustatud projekti raames investeerib Eesti Statoil teenindusjaamade uuendamisesse, töötajate töötingimuste parandamisse ja mugavama ostukeskkonna loomisesse 98 miljonit krooni.

Projekti käigus uuendatakse 2009. a lõpuks tankimisalad. Muuhulgas asendatakse 27 teenindusjaamas kokku 78 tankurit, mille uus tehnoloogia tagab kiirema tankimise ja tangitava kütuse koguse täpsuse. Muudatuste käigus luuakse juurde ka varikatusealuseid tankimiskohti diislikütuse tankijatele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing