ÄP fototoimetus • 27. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Statoil investeerib teenindusjaamadesse

Statoili teenindusjaamade tankimisalad ja poed saavad 2009. aasta lõpuks uue väljanägemise. Möödunud aastal alustatud projekti raames investeerib Eesti Statoil teenindusjaamade uuendamisesse, töötajate töötingimuste parandamisse ja mugavama ostukeskkonna loomisesse 98 miljonit krooni.

Projekti käigus uuendatakse 2009. a lõpuks tankimisalad. Muuhulgas asendatakse 27 teenindusjaamas kokku 78 tankurit, mille uus tehnoloogia tagab kiirema tankimise ja tangitava kütuse koguse täpsuse. Muudatuste käigus luuakse juurde ka varikatusealuseid tankimiskohti diislikütuse tankijatele.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt