Pood varem kinni ja mitte üks sai

ÄP 11. aprill 2008, 00:00

Tartu Selver lühendas oma tööaega õhtul tunni võrra, endise kella üheteistkümne asemel kella kümneni. Mantra: kulude kokkuhoid.

Tõenäoliselt polnud just palju neid Tartu elanikke, kes kauplusketti kella 22 ja 23 vahel külastasid. Seega vast isegi mõistlik samm. Aga ainult teatud piirini. Kui lahtiolekuajad järjest edasi lühenevad, tuleks üle vaadata ka kaupluste juurdehindluse protsent. Kui kauplus soovib enda jaoks mugavalt (ja ostjale ebamugavalt) töötada näiteks 9-16 nagu mõni hulgiladu, siis paluks kaupa müüa ka laohinnaga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing