25. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kuressaare: Hinnad languses

Korterite hinnad on viimase poolaasta jooksul langenud 10-15%. Järelturu vanemate korterite suurem hinnalangus toimus eelmise aasta lõpus. Huvi uute ja kvaliteetsete korterite vastu on säilinud ning uute korterite puhul ollakse nõus maksma ka veidi kõrgemat hinda. Siiski jõutakse lepingute sõlmimiseni harva. Järelturu korterite keskmine ruutmeetri hind jääb vahemikku 13 000-16 000 krooni, uutes korterelamutes 18 000-22 000 krooni. Üüriturg on kogu maakonnas aktiivne. Enim tuntakse huvi 1-2toaliste korterite vastu. Üürnikeks on noored pered, õpilased ja töölised, kes tulevad väljastpoolt Kuressaaret või Saaremaad. Üürihinnad on mõnevõrra tõusnud. Keskmine üürimäär on vahemikus 3500-5000 krooni kuus.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt