ÄP fototoimetus • 26. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Incoterms 2000 - profikursus "Tarneklauslid ELi sisekäibes"Sisu: Incoterms 2000 muudatused, tarneklauslid ELi sisekäibes, Incotermsi kasutusalad väliskaubanduses, logistikas ja ekspedeerimises, millist tarneklauslit kasutada?, tarneklauslite ülevaade koos praktiliste kasutussoovitustega, tarneklauslid logistikas ja ekspedeerimises, rühmatöödSihtgrupp: logistikud, eksportöörid-importöörid, ekspedeerijad, juristid, ostu- ja müügijuhid, finantsistid09.06.2008Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 3894 krooniLisainfo: www.emiewt.ee

Läbirääkimised väliskaubandusesSisu: Rahvusvaheliste läbirääkimiste spetsiifika, läbirääkimised kui ametikohtumised; läbirääkimiste ettevalmistamine, meetodid - manipuleerimine ja teised kahtlased võtted läbirääkimistel, kultuurierinevuste arvestamine läbirääkimistel, rahvusvaheliste läbirääkimiste sisu, müügilepingute tarne-, makse-, valuuta jt kommertstingimused - alternatiivide allikad professionaalsetel läbirääkimistel, näiteid läbirääkimiste praktikastSihtgrupp: logistikud, eksportöörid, importöörid, ekspedeerijad, juristid, ostu- ja müügijuhid, finantsistid05.-06.06.2008Lektor: Tiit TammemägiHind: 4248 krooniLisainfo: www.emiewt.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt