Käed eemale rahapumbast!

Kristina Traks 05. juuni 2008, 00:00

Pärnus keerleb kogu elu linnapea Mart Viisitamme maine ja palga ümber. Esimest ikka veel pole ning teine on kohutavalt suur.

Selle nädala alguses üritas osa Pärnu linnavolinikke läbi suruda kokkuhoiukava, millega oleks linnapea palk vähenenud tervelt 6000 krooni võrra. Õnneks see ei läinud läbi! Ütlen nõnda, sest kahjuks ei taha mõned linnavolinikud ikka kuidagi aru saada, et nende linnapea funktsioon polegi linna juhtimine, vaid hoopis Keskerakonnale raha pumpamine. Mäletame ju hästi, kuidas mees pool aastat tagasi nagu naksti 70 000 krooni oma palgast koduerakonnale välja ladus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing