Ei kipu nagu kuhugi

Lennart Beat 06. juuni 2008, 00:00

Eesti staariderohkeim muusikasuvi on sisse juhatatud ja ikka ei kipu väga kuhugi.

Madonna viimane CD on küll paremaks kuulatud, kuid tema lava-show'd juurdekuuluvate ebamugavustega ei viitsiks ette võtta. Kui kaaslasega list'is oleks siis ehk... Vaatamata saabuvate legendide tasemele pole need minu personaalsed iidolid, aga sõpruskonna survel olen valmis Rabarockile alistuma.

Massive Attacki valisin välja, aga seda rohkem tänu Taneli ja Kadi kingitud pääsmetele. Ühtlasi eeldan, et see ei saa olla tavapärane live-formaadis õhtu ja seda nende 2003. aasta albumi "100th Window" pärast, mis oli liiga morbiidne, et kodus kuulata.

Parimad muusikalised elamused on niikuinii radarivälised ja Suure-Jaani muusikafestivali raames 23. juunil kell 03.00 Hüpassaare soosaarel toimuv Päikesetõusukontsert on eelmise aasta kogemust arvestades üks neist.

05. juulil Kilingi-Nõmmel toimuv Schilling on kindel tase ja lähim tõeliselt muljetavaldav rokiüritus toimub 18.-19. juulil Salacgrivas (www.positivusabfestival.com).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing