5. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ei kipu nagu kuhugi

Eesti staariderohkeim muusikasuvi on sisse juhatatud ja ikka ei kipu väga kuhugi.

Madonna viimane CD on küll paremaks kuulatud, kuid tema lava-show'd juurdekuuluvate ebamugavustega ei viitsiks ette võtta. Kui kaaslasega list'is oleks siis ehk... Vaatamata saabuvate legendide tasemele pole need minu personaalsed iidolid, aga sõpruskonna survel olen valmis Rabarockile alistuma.

Massive Attacki valisin välja, aga seda rohkem tänu Taneli ja Kadi kingitud pääsmetele. Ühtlasi eeldan, et see ei saa olla tavapärane live-formaadis õhtu ja seda nende 2003. aasta albumi "100th Window" pärast, mis oli liiga morbiidne, et kodus kuulata.

Parimad muusikalised elamused on niikuinii radarivälised ja Suure-Jaani muusikafestivali raames 23. juunil kell 03.00 Hüpassaare soosaarel toimuv Päikesetõusukontsert on eelmise aasta kogemust arvestades üks neist.

05. juulil Kilingi-Nõmmel toimuv Schilling on kindel tase ja lähim tõeliselt muljetavaldav rokiüritus toimub 18.-19. juulil Salacgrivas (www.positivusabfestival.com).

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt