Jaga lugu:

Abielupaar süüdistas Maximat depressiooni ja peavalu tekitamises

Vaidlus sai alguse 2005. aasta märtsis, kui Petkevitšid andsid Maxima Eesti OÜ kohtusse, nõudes ettevõttelt kokku 260 000 krooni varalise ja mittevaralise kahju hüvitamiseks. Nimelt elavad Petkevitšid samas majas, kus asub ka Maxima pood.

Petkevitšid leidsid, et Maxima on neile tekitanud mittevaralist kahju. Päev läbi akna all voorivad kaubaautod tekitavad müra ja saastavad heitgaasidega õhku, mistõttu puudub neil võimalus inimväärsele elule ning võimalus välja puhata. Ka häirivad neid akende all laialiloobitud kauplusejäätmed ja roiskunud puuviljadest-juurviljadest leviv lehk.

Galina Petkevitšile on Maxima pood hagiavalduse kohaselt põhjustanud meeleolu langust, unehäireid ja peavalu.

Vaidlus jõudis välja riigikohtuni, kes küll otsustas, et Petkevitšidel pole õigust raha saada. Nimelt on samas kohas kauplus asunud juba ammu enne ehk juba alates 1973. aastast. Petkevitšid ostsid aga oma korteri sinna 1985. aastal, teades, et samas asub ka kauplus.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas