Üks küsimus: Kes on Eesti suurim rehepapp?

ÄP 16. juuni 2008, 00:00

Andrus Kivirähk, kirjanik
Seda Skanska endiste juhtide rehepapluse lugugi kuulen esimest korda. Ma ei kujuta üldse ettegi, kuidas oleks suure firma juures töötada, ma pole seda ise kunagi teinud. Minu rehepapp on vastupidi väga positiivne tegelane, kes külas kõige vähem susserdas. Nii et ei oska seda küsimust kommenteerida.

Matti Karja, Svensky Kaubanduse tegevdirektor
Elmar Sepp, tema on teinud linnavalitsuses rehepappi pindade ja korterite erastamisel. Eestis on praegu rehepaplust piisavalt ja see on loomulik kauboikapitalismi ajastule. See on nagu lastehaigus, mis läbi põetakse. Nii suures mahus ei saa see kaua jätkuda. Rehepapluse asemel võiksid töötajad pigem tööandjaga läbi rääkida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing