Kop-kop ja raha tuleb!

Piret Reiljan 17. juuni 2008, 00:00

Eesti juhtiv kiirlaenukontor BIG on leidnud suurepärase võimaluse lihtsameelseid inimesi võlaorjusse meelitada - kiirlaenuputkad püstitatakse postkontoritesse, kus liigub palju kataloogikliente ja riigi toetuste saajaid. Haarad Hobby Hallist järelmaksuga tellitud muusikakeskuse, seisad hüvitiste väljamaksmise järjekorras ning astud ühe soojaga läbi ka kiirlaenukontorist - milline mugavus! Eelmise aasta lõpus oli BIG valmis korstnasse kirjutama 140 miljoni krooni eest hapusid laene, kuid 2,3miljardise portfelli juures see liigkasuvõtjaid ülemäära põdema ei pane. Mis saab aga neist ullikestest, kes end hubases postkontoris lõhki laenavad? Ehk rajatakse postkontorite juurde tulevikus ka võlavanglad… Või vähemasti voodikohad neile, kelle kodu ja vara sundmüüki läinud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing