Tõeline poliitik rahva tahtele ei alistu

ÄP 18. juuni 2008, 00:00

Zimbabwe president Robert Mugabe teatas, et ei loobu võimust isegi siis, kui ta peaks 27. juunil toimuvas presidendivalimiste teises voorus kaotama. "Me ei loobu oma riigist valimissedelile tehtud ristikese eest. Pastapliiats ei saa püssi vastu," tõotas Mugabe.

Viimasel ajal on tihti armastatud Eestit Zimbabwega võrrelda. Tõsi, Zimbabwe majandust on juhitud omapäraselt ja loominguliselt alates sellest, kui maa valgetelt farmeritelt ära võeti ja Mugabe toetajatele jagati. Eestil pole selle kõrvale panna muud kui K-korterid ja munitsipaalpoed.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing