ÄP fototoimetus • 17. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tõeline poliitik rahva tahtele ei alistu

Zimbabwe president Robert Mugabe teatas, et ei loobu võimust isegi siis, kui ta peaks 27. juunil toimuvas presidendivalimiste teises voorus kaotama. "Me ei loobu oma riigist valimissedelile tehtud ristikese eest. Pastapliiats ei saa püssi vastu," tõotas Mugabe.

Viimasel ajal on tihti armastatud Eestit Zimbabwega võrrelda. Tõsi, Zimbabwe majandust on juhitud omapäraselt ja loominguliselt alates sellest, kui maa valgetelt farmeritelt ära võeti ja Mugabe toetajatele jagati. Eestil pole selle kõrvale panna muud kui K-korterid ja munitsipaalpoed.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt