Ülikoolid jätavad samuti kulkale aru andmata

31. juuli 2008, 13:30

Kõik kolm Eesti suurimat ülikooli, nii
Tartu Ülikool, Tallinna Ülikool kui ka Tallinna Tehnikaülikool on jätnud
kultuurkapitalilt saadud raha eest aruanded esitamata.

Näiteks on Tallinna Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori kevadkontsertite sarja eest saadud 10 000 krooni aruanne esitamata juba kuu aega. Meeskoori president Jüri Kalviste avaldas imestust, et nende aruanne esitamata on. Tema sõnul peaks aruande esitama üks koori liige, kes tõenäoliselt unustas seda teha. "Teeme selle kindlasti ära," lubas Kalviste.

Kalviste täpsustas hiljem, et nad olid siiski aruande saatnud e-mailiga, ent see ei jõudnud kohale.

Tartu Ülikoolist öeldi aripaev.ee-le, et kahtlemata on piinlik lugu, et ülikool aruande esitamisega on hilinenud. Samas lubati aruanded esitada niipea kui võimalik.

Hiljem saadetud e-kirjas täpsustas Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna dekanaadi juhataja Mare Vene, et mõlemad aruanded (Tartu Ülikool, uuring suusatamise ökonoomsusest ja Tõnis Matsini nimel olev toetus sporditeaduslikust konverentsist osavõtuks) olid tähtajaks valmis, ent jäid ajapuudusel saatmata. Järgmisel kolmapäeval on Tõnis Matsin sõidust tagasi ja saadab aruanded teele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 17:47
Otsi:

Ava täpsem otsing