Üks küsimus: Kuidas ära tunda pättarendajat?

ÄP 11. august 2008, 00:00

Mati Tartu, Saue vallavanem
Tegelikult eriti ei saagi ära tunda. Valla ja arendaja vahel sõlmitakse leping. Kui arendaja oma lubadusi täita ei suuda, läheb hüpoteegiga koormatud maa valla omandusse ning vald peab seal ise tegutsema hakkama. Sellist lahendust ei pea ma kergeks, kuid samas ei näe ka muud teed.

Vambo Kaal, Kiili vallavanem
Osa arendajaid on kindlasti äratuntavad, need on kas algajad, kes on otsustanud ise oma maad arendada, või suured soliidsed kinnisvarafirmad. Äratundmine ei anna midagi, sest kõigil peavad olema ühed mängureeglid. Praegu on arendajad siiski valmis rohkem pingutama, sest ostja vaatab elukeskkonda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing