Hille Tressum • 14. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Armin Karu: jään Avila tööl silma peal hoidma

Karu kommenteeris, et siiski jääb ta tegevjuhi Andri Avila tööl silma peal hoidma, sest äriseadustiku järgi on nõukogu esimehel kohustus jälgida juhatuse tööd.

Armin Karu ütles, et ta hakkab suunama ettevõtte edasist laienemist. "Ma olen viimased paar aastat rohkem tegelenud ettevõte strateegilise juhtimisega, visiooni väljatöötamise ja ettevõtte laienemisega. Sellise igapäevase juhtimisega ei ole ma tegelikult tegelenudki," põhjendas Karu nõukogu liikme staatusesse astumist, lisades, et nüüd on see ka juriidiliselt paika pandud.

Olympicu tegevjuhiks sai Andri Avila. "Miks just valik Avila kasuks osutus?" tõstatas küsimuse Karu, põhjendades: "Tegemist on väga pikaajalise ja hea töötajaga. Avila on meil seitse aastat töötanud ja juba algusest peale olnud finantsdirektor. Kontserni tulles töötas operatsioonide direktorina ja siis tegeles ka investorsuhetega. Ma arvan, et ta on kõige õigem inimene, väga analüütiline ja haritud inimene, võtmaks seda igapäevast tegevdirektori vastutuskoormat endale."

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt