ÄP fototoimetus • 21. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Anekdoot

Filosoofiakursuse lõpul marssis ekstsentriline professor üliõpilaste ette, tõstis oma tooli laua peale ja andis neile üheainsa ülesande: "Kasutades kõiki viimase semestri jooksul omandatud teadmisi, tõestage mulle, et seda tooli pole olemas."

Jahmunud auditooriumile laskus vaikus. Seejärel tudengid ohkasid ja asusid vaprasti kirjutama. Mõni usinam vehkis tunni jooksul täis üle kolmekümne lehekülje, et ilmselget fakti ümber lükata. Üks noormees sai aga valmis vähem kui minutiga.

Nädal hiljem, kui hinded teadetetahvlile riputati, mõistatas kogu rühm, kuidas ometi võis ta nii kergelt "A" saada.

Vastus koosnes kahest sõnast: "Mis tool?"

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt