Riigilappijad vihkavad raha

Anne Oja 02. september 2008, 00:00

Lammutamine ja plekk- või kipskuudi kokkuklopsimine on vana maja parandamisest palju odavam. Pealegi tuleks vana maja juures varasemate meistritöödega arvestada ja moodsad ehitusvõtted ajavad hoone seisukorra päris hulluks.

Siililegi selge, kuid mis oleks, kui loobuks ka riigieelarve parandamisest? Viltu kiskuv riik, ehkki vana ja armas, tuleks enne talve lammutada. Telliks mõnelt rahvusvaheliselt konsultandilt praeguse Eesti asemele moodsa äriplaani, tooks tööjõu ning tippjuhid sisse. Ja kel uue riigi kodakondsuse eest maksta pole, neist saab krõbedama külmaga kähku lahti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing