Poliitikud võõrutatakse palgasõltuvusest

ÄP 04. september 2008, 00:00

Riigikogust tuli uudis: sealse töökorralduse töörühm sai valmis eelnõuga, mis riigikogu liikmete palga Eesti keskmisest palgast lahti seob. Töörühma esimees Urmas Reinsalu usub, et riigikogu suudab eelnõu juba sel aastal vastu võtta.

Teine ilus plaan oli palgatorkijatel veel: võtta palkade määramine riigikogu enda käest ära ning anda palgad tarkade kogu määrata. Paraku see kuri kavatsus tõenäoliselt läbi ei lähe: IRL ja sotsid on küll uue korra poolt, teised fraktsioonid aga usuvad, et igaüks on ise oma õnne sepp ja oma õnne valaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing