Kruudal osa raha trükikoja eest tasumata

Kadrin Karner 16. september 2008, 00:00

Mullu veebruaris sõlmisid Uniprint ja Kalev lepingu, mille järgi pidi Kruuda maksma 54,8 miljonit krooni ja saama Uniprindi ainuosanikuks. 4 miljonit krooni maksis Kruuda ära kohe, ülejäänu tuli tasuda kahes osas 2009. aasta aprilliks. Möödunud nädalal sai Äripäeva toimetus vihje, nagu oleks tehing katki jäämas, kuna Kruuda pole kokkulepetest kinni pidanud ning raha on maksmata.

ASi Uniprint omanik Andrus Reinsoo kinnitas, et Kruudal on tõesti maksmata osa kevadel laekuma pidanud summast, kuid tehing sellest katki ei jää.

"Ma ütlen niimoodi, et teatud turbulents on selle maksmise koha pealt, aga istusime (eelmise nädala - toim) esmaspäeval Oliveriga laua taga ja saime kokkulepped värskendatud," ütles Reinsoo ning lisas pärast pausi, et Kalevil ei ole lihtsalt teatud aegadel piisavalt raha.

Reinsoo kinnitas, et trükikoja müügitehingu huvi on jätkuvalt kahepoolne. "Meil on huvi müüa ja Kalevil on huvi osta, kuigi neil on nii-öelda teatud rahalised raskused," selgitas Reinsoo. Siiski rõhutas ta mitu korda, et Kaleviga ollakse kokkuleppele väga lähedal.

"Ostu-müügileping kehtib ja selle piires me toimetame, välja arvatud see, et on hilinenud kevadine makse," ütles Reinsoo, kelle sõnul tehingu hinda muudetud ei ole.

Koos 3. jaanuaril sõlmitud lepinguga omandatud 20% aktsiatega saab ASist Kalev pärast mõlema tehingu realiseerumist nii Uniprindi kui ka Unipressi aktsiate ainuomanik.

Oliver Kruudat eile kommentaariks tabada ei õnnestunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing