ÄP fototoimetus • 16. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Vesi - väärtuslik maavaraReoveepuhastuse tehnoloogilised võimalused.Tehismärgalapuhastite ja pinnasfiltersüsteemide projekteerimise ja rajamise juhised ning peamised hooldusnõuded.Vähem vett on rohkem raha.Veealaseid juhendmaterjale.Vee äravoolusüsteemid. Rennid, trapid, õli- ja rasvapüüdurid.Baueri veetöötlusseadmete kasutamisest tarbevee- ja keskküttesüsteemides.Lektorid: Kristjan Karabelnik (OÜ Alkranel), Alar Noorvee (OÜ Alkranel), Mihkel Tamm (Oy Gustavsberg Ab Eesti), Kea Siidirätsep (Ehituskeskus), Vaino Arro (Vesiterm AS), Raivo Pihelgas (ACO Nordic OÜ), Raivo Pihelgas (ACO Nordic OÜ), Aare Ormus (Bauer Veetehnika OÜ)Aeg: 18.09Koht: Rävala pst 8, TallinnHind: 700 krLisainfo: www.ehituskeskus.ee

SRIKi infopäev "Ehita targasti"Tänapäevaste looduslike puitkiudmaterjalide ja kanepsoojustusmaterjalide kasutamine majade renoveerimisel ja uute ehitamisel.Lektor: Peeter LossmannKoht: Väike-Patarei 5, TallinnAeg: 18.09Vajalik eelregistreerimineSissepääs tasuta

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt