Erik Prozes • 17. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Mädand maa

Kui Einola läinud nädalal põllule läks, voolas vesi üle kummiku sääre sisse. Appi tulid Ülenurme Teede töömehed, kes juhtisid vee põllult drenaaži. Neid tahaks Ants Einola lehe vahendusel tänada. Tänavusel vihmasel suvel on paljude põllumeeste saak sõna otseses mõttes vett vedama läinud.

Teisel põllul, mis asub pisut kõrgemal, vurab Einola suvel liisitud kartulikombain. Pank tuli vastu ja peatas käibemaksu pealt intresside sissenõudmise. Muidu seisaks masin võib-olla juba müügiplatsil.

Eesti Põllumajanduse Akadeemia lõpetanud Einola on üle 40 aasta agronoomiaga tegelenud. Nüüd tahab ta poegadega aru pidada, kas ja kuidas tuleval aastal jätkata. Võlakoormat saaks vähendada ka maid müüki pannes, kaalub Einola.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt