Mädand maa

Erik Prozes 18. september 2008, 00:00

Kui Einola läinud nädalal põllule läks, voolas vesi üle kummiku sääre sisse. Appi tulid Ülenurme Teede töömehed, kes juhtisid vee põllult drenaaži. Neid tahaks Ants Einola lehe vahendusel tänada. Tänavusel vihmasel suvel on paljude põllumeeste saak sõna otseses mõttes vett vedama läinud.

Teisel põllul, mis asub pisut kõrgemal, vurab Einola suvel liisitud kartulikombain. Pank tuli vastu ja peatas käibemaksu pealt intresside sissenõudmise. Muidu seisaks masin võib-olla juba müügiplatsil.

Eesti Põllumajanduse Akadeemia lõpetanud Einola on üle 40 aasta agronoomiaga tegelenud. Nüüd tahab ta poegadega aru pidada, kas ja kuidas tuleval aastal jätkata. Võlakoormat saaks vähendada ka maid müüki pannes, kaalub Einola.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing