Riigiametisse pole vaja astmepalku

ÄP 10. oktoober 2008, 00:00

Ministeeriumi kantsleritest kõige paremini tasustatud ehk 66 413 krooni kuus teeniv kultuuriministeeriumi kantsler Siim Sukles ütles Postimehele antud intervjuus, et ministeeriumisse inimesi tööle palgates ei vaadata palgaastmeid, vaid konkreetse inimese väärtust tööjõuturul. Äripäeva hinnangul on see õige suhtumine. Palgaastmed tuleb ära kaotada, sest nende järele puudub vajadus. Riigiteenistujate palgad ja lisatasud on avalik info. Avalikustamine reguleerib palju paremini bürokraatide töötasu, kui mingid astmed, mida niikuinii ei järgita.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing