ÄP fototoimetus • 14. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Betooni tehnoloogiapäevJäreletõmmatud betoonkonstruktsioonid, praktilised näitedEnamlevinud probleemid betoonelementide tootejoonistelIsetiheneva betooni alased kogemused Soomes ja tulevikunägemusBetoonpõrandate ehitamine ja kvaliteedi tagamineLektorid: Aivar-Oskar Saar (Järelpinge Inseneribüroo OÜ), Ahto Alasi, Aivar Vals, Peeter Nukka (AS Tartu Maja Betoontooted), Vesa Anttila (Rudus Oy)Aeg: 22.10Koht: TehnikakõrgkoolHind: 300-500 krOsavõtt eelregistreerimiselLisainformatsioon: www.betoon.org

Energiasääst. Ehitusfüüsika. Sisekliima. Energiaaudit. Fassaadide lisasoojustamine.Ehitusfüüsika põhitõed ja sisekliima tervislikkusHoonete energiatõhusus: eesmärgid, projekteerimine ja kontrollAgo Siiner, Energiatõhusa ehituse tuumiklaborFassaadide lisasoojustamine, võimalikud probleemidLektorid: Vahur Põder (AS Tari), Ago Siiner (Energiatõhusa ehituse tuumiklabor), Esko Unga (AEROC AS)Aeg: 17.10Koht: Kreutzwaldi 60, Tartu messikeskusOsavõtt tasuta eelregistreerimiselLisainfo: www.ehituskeskus.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt