Turismiuudised

ÄP 24. oktoober 2008, 00:00

Kaleva Traveli kruiisikeskus.ee hakkas müüma pileteid detsembris 2009 valmivale maailma suurimale kruiisilaevale Oasis of the Seas.

Laeval on 16 tekki, 2700 kajutit, pardale võetakse kuni 5400 reisijat. Oasis on firma Royal Caribbean esimene nn piirkondade kontseptsiooni järgi projekteeritud laev seitsme konkreetsele teemale pühendatud tsooniga, sh lopsaka loodusega Central Park, lastele meelelahutust pakkuv Boardwalk ja kauplustega sisepromenaad.

2010. aasta alguses väljuvate Kariibi mere kruiiside hinnad algavad 11 500 kroonist.

Pühapäevast üle maailma kehtima hakkav talvine lennuplaan toob muudatusi ka Eesti reisijatele. Estonian Air sulgeb liinid Hamburgi ja Dublinisse, Iirimaale tehakse küll mõned lennud jõulude ja aastavahetuse paiku. Lisaks muutub mitmesse linna lendamise sagedus. Londonisse saab nädalas viis korda, Milanosse kaks korda, Frankfurti kolm korda ja Oslosse kaheksa korda.

Riia lennujaama teatel pakuvad nad mulluse talvega võrreldes kümmet sihtkohta rohkem, kokku saab Riiast lennata 61 linna. Riia-lennud peatavad talveks Germanwings, Austrian Airlines, Aer Lingus ja easyJet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing