Anne Oja • 4. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ärimees: vara läks naisele pere otsusega

Hiljuti avastasid Äripäeva ajakirjanikud, et mullu 500 rikkaima sekka kuulunud Jaanus Glaase ettevõtted Gatsby, Gatsby Konsultatsioon ja Russalka kuuluvad nüüd tema abikaasale Taimile. Vara vahetas omanikku suvel sõlmitud abieluvaralepinguga, naise lahusvaraks jäi ka kaks kinnistut ja Tööstuse tänava korter. Eelmisel aastal oli Jaanus Glaase Äripäeva rikaste edetabelis 123 miljoni krooniga 251. kohal. Tänavu hindas Äripäev Taimi Glaase vara väärtuse 245,8 miljonile kroonile. Värskes edetabelis andis see 159. koha.

"Mis vahet see on, kelle nimel vara on? See oli lihtsalt pere otsus," selgitas Jaanus Glaase eile aripaev.ee-le. Küsimusele, kas see samm ei tee ta äripartnereid ärevaks, vastas mees, et tal pole äripartnereid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt