Ärimees: vara läks naisele pere otsusega

Anne Oja 05. november 2008, 00:00

Hiljuti avastasid Äripäeva ajakirjanikud, et mullu 500 rikkaima sekka kuulunud Jaanus Glaase ettevõtted Gatsby, Gatsby Konsultatsioon ja Russalka kuuluvad nüüd tema abikaasale Taimile. Vara vahetas omanikku suvel sõlmitud abieluvaralepinguga, naise lahusvaraks jäi ka kaks kinnistut ja Tööstuse tänava korter. Eelmisel aastal oli Jaanus Glaase Äripäeva rikaste edetabelis 123 miljoni krooniga 251. kohal. Tänavu hindas Äripäev Taimi Glaase vara väärtuse 245,8 miljonile kroonile. Värskes edetabelis andis see 159. koha.

"Mis vahet see on, kelle nimel vara on? See oli lihtsalt pere otsus," selgitas Jaanus Glaase eile aripaev.ee-le. Küsimusele, kas see samm ei tee ta äripartnereid ärevaks, vastas mees, et tal pole äripartnereid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing