Jaga lugu:

ISS: kaupluse puhastusteenindaja konkurss on seitse inimest kohale

Tamme rääkis, et kui veel suve lõpus oli puhastusteenindaja kohale raske sobivaid kandidaate leida, siis nüüd ootavad omal algatusel kontorisse tulnud inimesed järjekorras, et vestlusele pääseda.

"Ühte Harjumaa kauplusesse vajatud viiele puhastusteenindaja kohale kandideeris 35 inimest ehk seitse inimest kohale," ütles personalijuht. "Veel võib välja tuua juhtumi meie Pärnu kontoris, kuhu kaks omavahel tuttavat naist tulid tööd küsima. Saades teada, et tarvis on vaid ühte töötajat, läksid prouad kiskuma, et kummal on kohale suurem õigus," lisas ta.

Tamme selgitas, et nad ei arva, et selline olukord kestab igavesti. "Loomulikult ei ole mõistlik kulutada suuri summasid, et meedia vahendusel endale töötajaid otsida, kui nad niigi tulevad. Tähelepanuväärseim tõik on ehk see, et praegu on mõistlik investeerida oma tuntusesse ning mainekujundusse," ütles Tamme.

"Just mainekujundus on edasise edukuse pant! Vastasel juhul tuleb olukord, kus tingimusi dikteerivad töövõtjad, meile taas ootamatult," lisas ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt