Logistikaühingu koduleht püüab asiaatide pilke

Kadri Paas 18. november 2008, 00:00

Eesmärk on ühingu väitel elavdada suhtlust Eesti ning Hiina logistika- ja transpordivaldkonna vahel. Lehekülg toetab ka logistikaühingu ja EASi Hiina retke, mis toimub 18.-29. novembrini Nanjingis, Shanghais ja Hongkongis.

Logistikakonverentsi China Logistics 2008 kodulehele on lisatud link www.logi.ee. Shanghais ja Hongkongis toimuvatele seminaridele kutsutud Hiina logistika- ja transpordisektori asjatundjaid suunatakse sellel kutsel logistikaühingu hiinakeelsele kodulehele.

Sel on infot Eesti transiidivõimaluste, ühingu Hiina tegemiste ja ühingu liikmete Hiina ärihuvide kohta. Kodulehega astutakse ühingu eestvedajate hinnangul hiinlastele samm lähemale, sest tegemist on maailma ühe olulisema majanduspiirkonnaga.

Valdavalt umbkeelesed hiinlased ühtki muud keelt peale emakeele ei valda, sestap tulebki neid ainult hiina keeles kõnetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing