Playtech palkab juurde 80 inimest

Silvia Viidik 18. november 2008, 00:00

Praegu on Playtechil Tartus 330 töötajat. Kasvu põhjendab ettevõte organisatsioonilisest kiirema ärilise kasvuga, mistõttu on nüüd tekkinud vajadus end ka töötajate arvu kohapealt laiendada.

Korporatsioon, mille kuues üksuses üle maailma töötab juba 700 inimest, on viimase aasta jooksul jõudsalt kasvanud. Seda küll väljaspool kodumaad, nimelt Indias.

India kasvupotentsiaali hindab ettevõtte tegevjuht Rein Lemberpuu jätkuvalt heaks, kuid spetsialistide usaldusväärsust ja taset kehvapoolseks. Seda võrreldes Eesti spetsialistidega, kes ju maailmaski oma ägedate oskustega kuulsust on kogunud.

"Praeguse üldise majanduslanguse taustal võib täheldada surve nõrgenemist Eesti IT-tööjõuturul, kuna siseturg lähema aasta jooksul eeldatavasti kahaneb ja töötajad hindavad tööandja valikul senisest enam stabiilsust. Eks selles peitub võimalus meie kui siseturust sõltumatu suure tööandja jaoks," selgitas Lemberpuu.

Enim ootab ettevõte arendajaid ja kvaliteedispetsialiste, sest just need valdkonnad on tarkvaratootja jaoks prioriteetsed. Siiski ei tasu ka teistel IT-spetsialistidel klaviatuuri kohe nurka visata, sest oodatud on ka laiem töötajaskond.

"Kuid kuna planeerime tasakaalustatud kasvu, siis otsime palju väga erinevaid kompetentse," kinnitas Lemberpuu. Eelistatud on tavapärase kombe kohaselt eelkõige eelneva kogemusega spetsialistid.

Suurenenud palgakulu liigset mõju kasumlikkusele Lemberpuu ei karda ning hindab firma tulevikku hoopis vastupidiselt. "Oleme pigem olukorras, kus tööjõuressursi puudus võib pidurdada ärilist kasvu rohkem kui kasvav palgakulu," sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:49
Otsi:

Ava täpsem otsing