27. november 2008 kell 22:00

Valgeid roose

Ega enne ei uskunud, kui CDd oma käes hoida sain. Ka tutvusringkond kergitas kulme, kui GNRi uus jutuks tuli.

Ilmumise aastatepikkune edasilükkamine oli vaid asja üks pool.

Axl omab küll ansambli nime õigusi, kuid algkoosseisust on ümbrisel märgitud vaid Izzy Stradlin ja seegi tänusaajate rubriigis. Seda ootamatum kui hästi GNR oma originaalse saundi ja suhtumise tänapäeva surunud on. "Chinese Democracy" on kui "Use Your Illusion III", kuid ambitsioonid ei jää siin pretensioonikuse taha pidama. Tähelepanuväärne roki suurteos pole küll kõigi aegade paremikust, aga GNRi säilinud fännidel on peoks mõjuvad põhjused.

Raskelt tulnud plaadi kohta vähem rusuv kuulamine kui novembrivihm ja see pole kõiki asjaolusid arvestades väike ime.

PS. Rohkem muusikast siit: lennartbeat.blogspot.com.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum