Check-in mobiiliga kavas ka Estonian Airil

Indrek Kald 07. jaanuar 2009, 00:00

"Mobiilil oleva triipkoodi aktsepteerimine pardakaardina pole turvakaalutlustel praeguseni võimalik olnud. Kui lennuamet annab loa seda süsteemi kasutada, saame ka meie selle projekti kallal edasi töötada," ütles Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen.

Samas saab juba nüüd Estonian Airi lendudele registreerida internetis või check-in-automaadis, lisas ta.

Eile teatas Tallinna lennujaamas maapealset teenindust korraldava ASi Tallinn Airport GH juht Tiit Kepp, et nende tänavune suurim uuendus on mobiili kasutamine lennule registreerumisel. Siis saaks teel lennujaama end juba taksos mobiiliga lennule registreerida, valida lennukis istekohad ning lasta kanda oma arvele ka boonuspunktid, kirjeldas ta.

Check-in telefonis ning mobiilis oleva pardakaardi abil lennukisse minek võiks tööle hakata sügisel. Seadmed on olemas, ent vaja on lennuameti nõusolekut.

Tallinna lennujaamas korraldavad maapealset teenindust nii Estonian Air kui ka Tallinn Airport GH. Üle-eelmisel aastal teenindas Estonian Air 57% Tallinnast väljuvatest lendudest ning 70% reisijatest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing