Maripuu kui hoiatus teistelegi

ÄP 12. jaanuar 2009, 00:00

Just nüüd on meil vaja eriti efektiivselt majandada, kui maksulaekumised on katastroofilised. Ja just praegu näitab erilist võimetust üles sotsiaalministeerium ehk instants, kes jagab riigieelarvest välja pea poole. Mida lähemalt ajakirjandus ministeeriumi tegemisi vaatab, seda veenvamalt muutuvad need tegematajätmisteks. Ja aina selgemaks saab, et minister Maret Maripuu võiks välja vahetada. Ning tunnistagem, et see oleks omamoodi ka näidispoomine. Praegu pole suutmatutele kuskil tööd, saati siis veel ministrite seas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing